Har du nået en grænse i dit arbejde eller føler, at der mangler noget, men du kan ikke identificere, hvad det er?

Forskning i menneskelig psykologi og adfærd har vist, at der er visse elementer, vi har brug for på arbejdet for at føle os engagerede og opfyldt.

Forskning fra flere virksomheder, såsom Gallup og Mckinsey, har rapporteret i de sidste par årtier, at to tredjedele af arbejdsstyrken er nede. I gennemsnit er kun 30% af medarbejderne involveret i arbejdet i de sidste 18 år.

Engagement og motivation på arbejdspladsen er et komplekst begreb. En af de største misforståelser omkring motivation er, at det er muligt at motivere mennesker. Det er det ikke. Ledere kan ikke motivere deres folk, lærere kan ikke motivere deres studerende, og forældre kan ikke motivere deres børn. Du kan ikke motivere nogen. Eller rettere, ikke på den måde, du forestiller dig. Vi kan guide mennesker, inspirere dem, lære dem; vi kan endda opmuntre dem på kort sigt, men ikke motivere dem. Vi kan kun motivere én person: os selv, så længe de rigtige elementer findes.

Plantemetaforen

Overvej dette eksempel. Når du vil dyrke en plante, er den første ting at gøre at plante et frø. Efter plantning gør du imidlertid intet direkte med dette frø. Bare læg den i jorden, og sørg for, at den har alle de vigtigste ingredienser, der hjælper den med at vokse til en plante. Disse ingredienser er vand, sol, måske gødning. Efter at have taget hensyn til alle disse ingredienser, har du skabt et ideelt miljø, hvor planten kan vokse.

Hos Beaconforce identificerer vi de vigtigste ingredienser, der hjælper med at øge motivation på arbejdspladsen. Motivation er en naturlig konsekvens af et godt designet arbejdsmiljø.

Vi kalder disse ingredienser syv søjler med iboende motivation. Intrinsic motivation er den type motivation, der kommer indefra. Dette fører til, at vi vedtager eller ændrer adfærd for vores egen interne tilfredshed eller opfyldelse.

Disse syv søjler er koncepter, der ikke er nye og er blevet bevist af videnskab, men er for det meste blevet ignoreret af erhvervslivet. De kommer fra kognitiv videnskab, positiv psykologi, gamification og neurovidenskab.

De 7 søjler med iboende motivation

  1. Klare mål med en klar forståelse af, hvordan dit arbejde bidrager til din virksomheds vision.
  2. Kontinuerlig feedback, snak regelmæssigt for at forstå udviklingen og udviklingen i dit arbejde.
  3. Social interaktion, forhold af god kvalitet med dit team og hvordan det påvirker dit samarbejde.
  4. Afbalancerede udfordringer, såsom din arbejdsbyrde eller vanskeligheden ved dine nuværende opgaver, relaterer til dine evner og ressourcer, som du har til rådighed i dag.
  5. Følelse af forbedring, hvor meget du føler, at du lærer og udvikler nye færdigheder til at vokse i din karriere.
  6. Risikoholdning, hvor behagelig du prøver nye ting og tænker uden for boksen for at løse problemer.
  7. Følelse af kontrol, hvor meget ejerskab og ansvar du føler din ledelse giver dig i dit arbejde.

De 7 søjler i dit Beaconforce Dashboard

Hvis du har alle disse ingredienser, kan din egen motivation blomstre, og din præstation på arbejdet stiger. Beaconforce hjælper dig med at identificere, om disse elementer findes i dit nuværende arbejdsmiljø, eller hvis du mangler nogle af dem for at kunne føle sig motiverede. Ved at interagere med din app hver dag leverer du vores algoritme med de oplysninger, den har brug for for at beregne, hvor meget af disse ingredienser du i øjeblikket har.

For at holde dit dashboard opdateret skal du blot interagere med din app dagligt for at give vores algoritme de oplysninger, det har brug for for at beregne, hvor meget af disse elementer du i øjeblikket har i dit arbejdsmiljø.

Husk, at dine svar på disse spørgsmål altid holdes anonyme. Vores algoritme bruger kun dine svar til at udtrække indsigt og vise dem på en visuel måde i dit instrumentbræt, i dette tilfælde i form af dit syv søjlediagram.

Bliv ved med at svare hver dag for at få en nøjagtig tilstand af dine søjler med iboende motivation.