Tillid er vigtig på arbejdspladsen, men hvordan påvirker det din præstation på arbejdet, og hvordan kan vi måle den?

Undersøgelser udført af neurovidenskabsmand Dr. Paul Zak fandt, at sammenlignet med mennesker i lavtillidsvirksomheder, rapporterer folk i højtillidsvirksomheder: 74% mindre stress, 106% mere energi på arbejdet, 50% højere produktivitet, 13% færre sygedage, 76% mere engagement, 29% mere tilfredshed med deres liv, 40% mindre udbrændthed.

Medarbejdere i organisationer med høj tillid er mere produktive, samarbejder bedre med deres kolleger og forbliver hos deres arbejdsgivere længere end mennesker, der arbejder i virksomheder med lav tillid. De lider også af mindre kronisk stress og er lykkeligere med deres liv, og disse faktorer fremmer stærkere præstation. Ledere forstår klart betydningen af ​​dette, i sin globale CEO 2016-undersøgelse, rapporterede PwC, at 55% af administrerende direktører mener, at en mangel på tillid er en trussel mod deres organisations vækst. Men hvordan ser højtillidshold ud?

Tillid fører til psykologisk sikkerhed

En anvendelse af dette koncept skaber et psykologisk sikkert miljø på arbejdspladsen. Tech-gigant, Google, udførte en 2-årig undersøgelse af ydeevne og fandt, at hold, der havde bedst resultater, kun havde en ting til fælles: psykologisk sikkerhed. Forskningen fandt, at når arbejdsmiljøet følte sig udfordrende, men ikke truende, hold kunne nå høj ydeevne selv i meget krævende miljøer. Positive følelser som tillid, selvtillid og inspiration skaber oxytocin i vores hjerner og fører til at blive mere åben, modstandsdygtig og motiveret. Hos Google var dette en af ​​deres succesfaktorer.

Resultatet af at skabe et psykologisk sikkert miljø i en højteknologisk virksomhedskultur. Det hele kommer ned på, hvor meget du har tillid til dit team, dine ledere og din virksomheds ledelse. Uden tillid, uanset hvor mange ressourcer du har, og hvor kompetent dit team kan være, vil det altid være en kamp at få tingene gjort.

Stol på dit Beaconforce Dashboard

Beaconforce arbejdede sammen med Dr. Paul Zak for at forstå mere om effekten af ​​tillid på motivation og præstation på arbejdet. Tillid er et løbende fænomen, der kan påvirkes af forskellige faktorer i dit arbejdsmiljø. De oplysninger, du giver Beaconforce med dine daglige interaktioner, hjælper dig med at opbygge din tillidsgrafik i dit Beaconforce-instrumentbræt. Ved at interagere med Beaconforce hver dag vil du være i stand til at se, hvordan dit tillidsniveau ændrer sig overarbejde og hjælper dig med at identificere begivenheder eller ændringer i dit miljø, der påvirker det.

For at holde dit dashboard opdateret skal du blot interagere med din app dagligt for at give vores algoritme de oplysninger, det har brug for for at beregne, hvor meget af disse elementer du i øjeblikket har i dit arbejdsmiljø.

Husk, at dine svar på disse spørgsmål altid holdes anonyme. Vores algoritme bruger kun dine svar til at udtrække indsigt og vise dem på en visuel måde i dit instrumentbræt, i dette tilfælde i form af din tillidsgraf.

Bliv ved med at svare hver dag for at få en nøjagtig læsning af dine nuværende tillidsniveauer.